Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon s-a întîlnit cu Pirkka Tapiola

|versiune pentru tipar||
PSRM / 3 decembrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a avut o întrevedere cu Pirkka Tapiola, noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova.

În cursul întrevederii părţile au făcut un amplu schimb de opinii pe marginea situaţiei social-economice şi politice din Republica Moldova.

Igor Dodon a menţionat că parafarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană nu va soluţiona multiplele probleme sociale şi economice cu care se confruntă societatea moldovenească. Din contra, în perspectiva imediată, această acţiunea va conduce la înrăutăţirea relaţiilor bilaterale dintre Republica Moldova cu Federaţia Rusă şi alte ţări din cadrul CSI.

Liderul socialiştilor a menţionat că pentru Republica Moldova prioritatea numărul unu este reintegrarea ţării şi soluţionarea problemelor interne de ordin social şi economic.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii au părăsit şedinţa Consiliului Municipal Chişinău, protestînd astfel împotriva distribuirii terenurilor funciare Socialiştii condamnă politica bugetar-fiscală a actualei guvernări şi vin cu propuneri de alternativă