Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii continuă organizarea întrunirilor cu cetăţenii pentru a discuta dezavantajele şi riscurile aderării la Uniunea Europeană

|versiune pentru tipar||
PSRM / 12 decembrie 2013
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

În ultimile două săptămîni Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a organizat peste 40 de întrevederi cu cetăţenii din raioanele Soroca, Drochia, Ungheni, Rezina, Criuleni, Ialoveni, Făleşti, Bălţi, Basarabeasca, Rîşcani, Chişinău (sectorul Botanica, Ciocana, Centru), pentru a informa populaţia despre consecinţele negative cu care se va confrunta Republica Moldova după aderarea la Uniunea Europeană, despre riscurile pe care le comportă acest proces.

În cadrul întîlnirilor respective majoritatea cetăţenilor şi-au exprimat susţinerea pentru cursul de integrare a RM în Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan şi au semnat Pactul “Pentru o Moldovă Modernă, Economic Puternică, Independentă şi Suverană”.

Menţionăm că pînă la finele anului sînt planificate circa 250 de asemenea întruniri.

Totodată, în această perioadă de timp Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a deschis oficii teritoriale de partid în UTA-Gagauzia, mun. Comrat, raioanele Cahul şi Anenii-Noi.

Sursa: socialistii.md

Discursul domnului Igor Dodon în susţinerea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Leancă Socialiştii au lansat un spot publicitar “Moldova are nevoie de ALTCEVA!”