Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

La Făleşti a fost înregistrat grupul de iniţiativă privind organizarea şi desfăşurarea referendumului local consultativ

|versiune pentru tipar||
PSRM / 24 februarie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe data de 20 februarie, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a insistat în Parlament asupra organizării unui Referendum Naţional cu privire la vectorul de dezvoltare şi integrare a Republicii Moldova.

Socialiştii au propus tuturor partidelor politice reprezentate în Parlament să organizeze o şedinţă specială în rezultatul căreia să fie semnată şi adoptată o hotărîre cu privire la desfăşurarea acestui referendum. Totodată, socialiştii au anunţat că, în caz că iniţiativa nu va fi susţinută sau tergiversată, se va merge pe ideia organizării referendumurilor consultative privind aderarea la Uniunea Vamală în toate raioanele şi municipiile Moldovei.

Astfel, pe data de 20 februarie, la iniţiativa PSRM, consiliul raional Făleşti a înregistrat grupul de iniţiativă de organizare şi desfăşurare a referendumului local consultativ cu privire la determinarea oportunităţilor în dezoltarea social-economică a raionului.

Sămbătă şi duminică PSRM a creat grupuri de iniţiativă similare la Căuşeni şi Floreşti. Pînă în prezent au fost constituite grupuri de iniţiativă în mai multe raioane ale ţării. Socialiştii intenţionează să constituie grupuri de iniţiativă în toate raioanele unde PSRM nu are consilieri locali.

Sursa: socialistii.md

Mesaj de felicitare al Preşedintelui Partidului Socialiştilor din RM, Igor Dodon, ńu prilejul zilei de 23 februarie — Ziua Aparatorului Patriei! Igor Dodon: Tăvălugul ucrainean şi securitatea Republicii Moldova