Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii au participat la acţiunile de înverzire a parcurilor din Chişinău

|versiune pentru tipar||
PSRM / 29 martie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Astăzi, activiştii Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, alături de organizaţia obştească “Oraşul meu drag”, organizaţiile ecologiste şi simpli cetăţeni au plantat peste 200 de puieţi de tei, castani, arţari în două sectoare ale capitalei: str. Calea Ieşilor, parcul Sculeni şi parcul din sectorul Rîşcani.

Acţiunea face parte din campania “Iubesc Moldova!” precum şi reprezintă un protest faţă de iresponsabilitatea autorităţilor municipale şi defrişarea ilegală a copacilor din parcurile capitalei.

Igor Dodon a menţionat că în parcul din sec. Buiucani socialiştii au venit în urma multiplelor solicitări ale locatarilor din blocurile din preajmă, care sînt îngrijoraţi de tăerea copacilor care se face în zonă. Chişinăuienii sînt siguri că se preconizează construcţia unei piţării sau a unui bar în zona verde, iar apelurile lor către administraţia primăriei nu au nici un efect. Igor Dodon a spus că socialiştii nu pentru prima dată plantează aici copaci, mai mult ca atît, au luat acest teren sub ocrotire.

Liderul socialiştilor a subliniat că PSRM va continua lupta cu haosul din capitală şi va fi de fiecare dată acolo, unde cetăţenii vor avea nevoie de susţinere în combaterea fărădelegilor din Chişinău.

Sursa: socialistii.md

Socialiştii cer Curţii Constituţionale să se pronunţe asupra constituţionalităţii modului de calculare a pensiilor de asigurări sociale de stat Peste 100 de chişinăuieni au cerut audieri publice pe marginea construcţiilor ilegale