Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

În toate raioanele ţării socialiştii au instalat corturi informative în vederea colectării de semnături în favoarea Uniunii Vamale

|versiune pentru tipar||
PSRM / 8 aprilie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a demarat campania naţională de colectare a circa 1 milion de semnături în favoarea orientării spre Uniunea Vamală a Republicii Moldova. În acest sens, prin toate raioanele republicii circulă grupe mobile, au fost instalate corturi special amenajate, unde sînt repartizate informaţii şi ziare despre avantajele socio-economice ale integrării Republicii Moldova în Uniunea Vamală şi sînt colectate semnături de la cetăţeni în favoarea Uniunii Vamale.

În doar trei zile de la instalarea corturilor şi crearea grupelor mobile, socialiştii au colectat deja peste 48000 semnături.

Igor Dodon, liderul PSRM, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că toate semnăturile colectate vor fi prezentate Parlamentului şi Guvernului, ca guvernanţii să se convingă de faptul că o bună parte din populaţia ţării, şi anume cel putin 60% din cei care se prezintă în mod regulat la votare, optează pentru vectorul estic de integrare. Socialiştii vor demonstra că autorităţile nu au suport juridic şi nici moral de a semna Acordul de Asociere cu UE, iar organizarea referendumului devine o oportunitate.

Sursa: socialistii.md

Igor Dodon: Mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i? Scheme corupte de deposedare a municipiului de terenuri şi proprietăţi