Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Mesaj de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte din partea preşedintelui Partidului Socialiştilor, Igor Dodon

|versiune pentru tipar||
PSRM / 18 aprilie 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Stimaţi concetăţeni,

Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sosirii Sărbătorilor Pascale. Vă urez multe bucurii de la întîlnirile cu cei dragi, multă sănătate, seninătate şi speranţă în ziua de mîine. În mod special vă doresc toleranţă şi putere de a ierta.

Ştim bine cu toţii că Paştele îi uneşte pe oameni, făcîndu-i mai buni şi mai receptivi. Sper ca aceste schimbări pozitive să ne facă societatea mai unită, mai înţeleaptă şi mai mărinimoasă.

De veacuri poporul nostru a fost cunoscut drept un popor calm, iubitor de Dumnezeu şi creativ. Chiar să nu fim noi în stare să recăpătăm aceste calităţi? Sper că în acest sens ne va ajuta credinţa noastră, valorile noastre ortodoxe comune.

Reprezentanţii tuturor etniilor, viziunilor politice, confesiunilor ar trebui să-şi demonstreze sie, precum şi celor din anturajul său că respectă tradiţiile, morala creştină, că ştiu a respecta drepturile altor comunităţi.

Vă doresc să dispară din inimile noastre ura şi să renască respectul reciproc.

Astfel, în timpul Sărbătorilor Pascale vom putea spune mai liber şi mai sincer cuvintele: Hristos a Înviat! Cu adevărat a Înviat!

Sursa: socialistii.md

Moldova îşi va reorienta vectorul politic Socialiştii au depus flori la Complexul Memorial “Eroii Cernobîlului”