Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii exclud un membru de partid, consilierul municipal Elena Danu

|versiune pentru tipar||
PSRM / 6 mai 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a convocat în regim de urgenţă şedinţa extraordinară a Consiliului Republicat al PSRM, în scopul excluderii din rîndurile memrilor de partid a consilierului municipal Elena Danu.

Partidul Socialiştilor suspectează că fosta membră de partid Elena Danu a lipsit intenţionat de la o şedinţă a Consiliului Municipal, fiind mituită de partidele de dreapta.

Decizia luată de către socialişti a survenit în rezultatul neprezenţei Elenei Danu la şedinţa Consiliului Municipal Chişinău, unde urma să fie dezbătută şi adoptată propunerea socialiştilor privind anularea dispoziţiei Primarului General al mun. Chişinău cu privire la desfăşurarea evenimentelor în data de 9 mai a zilei Europei în Piaţa Marii Adunării Naţionale, în locul zilei Marii Victorii.

Totodată PSRM-ul declară că ei vor lua măsuri drastice şi concrete, nu doar cu vorba precum Partidul Comuniştilor, care încă de anul trecut a avertizat cu excluderea unor membri de partid, dar măsurile nu au fost luate nici pînă azi.

Astfel Partidul Socialiştilor atenţionează că orice deviere de la principiile, valorile şi rezoluţiile programatice, adoptate de către partid se vor solda cu penalizarea membrilor, inclusiv prin excluderea din partid.

Sursa: socialistii.md

Partidul Socialiştilor din RM împreună cu organizaţia de tineret “Garda Tînără” organizează un şir de evenimente dedicate Zilei Victoriei Mesaj de felicitare cu prilejul zilei de 9 Mai — Ziua Victoriei, din partea preşedintelui Partidului Socialiştilor, Igor Dodon