Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Liderii PSRM au participat la sărbătoarea “Ultimului sunet” în mai multe şcoli din ţară

|versiune pentru tipar||
PSRM / 30 mai 2014
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a fost oaspetele de onoare la festivităţile consacrate “Ultimului sunet” din gimnaziile din satul Căpriana şi Sadova. Festivităţile au avut loc într-o atmosferă plină de emoţii, lacrimi de bucurie, flori şi baloane.

La Sadova, Igor Dodon a menţionat că trăieşte emoţii deosebite, deoarece personal a studiat în această instituţie şi amintirile au rămas vii pînă în prezent. Igor Dodon le-a mulţumit pedagogilor, pentru devotamentul faţă de profesia aleasă, pentru grija cu care au educat zeci de generaţii şi multe personalităţi, cu care astăzi se mîndreşte Moldova.

Şi la Sadova şi la Căpriana, în cadrul Campaniei Naţionale “Iubesc Moldova”, Igor Dodon a acordat premii băneşti şi cîte o diplomă celor mai sîrguincioşi elevi, îndemnînd copiii să continuie studiile cu acelaşi elan.

Ludmila Dodon, directorul şcolii din Sadova a mulţumit deputatului pentru atenţia acordată instituţiei de învăţămînt, menţionînd că premiul lansat de Igor Dodon în cadrul Campaniei “Iubesc Moldova” cîţiva ani în urmă pentru cei mai buni elevi din şcoală a fost numit “Premiul lui Dodon”, iar copiii se încadrează în competiţie pentru acest premiu începînd cu 1 septembrie.

Tot astăzi, deputatul Zinaida Greceanîi, membrul grupului deputaţilor socialişti a fost alături de colectivul liceului real-rus “Academician C. Sibirski” din Chişinău.

Liderii organizaţiilor teritoriale ale PSRM, de asemenea au participat la careurile solemne dedicate “Ultimului sunet” din şcolile raionale.

În cadrul campaniei “Iubesc Moldova”, socialiştii au transmis în dar bibliotecilor şcolare seturi de cărţi “Istoria Moldovei” în limbile moldovenească şi rusă.

Sursa: socialistii.md

Expertul din Finlanda Johan Backman a fost ilegal expulzat din ţară Socialiştii cer misiunii UE în Moldova să renunţe la standarde duble şi să-i penalizeze pe cei vinovaţi