Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Preşedintele PSRM a făcut rezumatul zilei de Informare Politică a Cetăţenilor

|versiune pentru tipar||
PSRM / 5 martie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Pe data de 4 şi 5 martie, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a organizat Ziua de Informare Politică a Cetăţenilor. Pe întreg teritoriul ţării, sâmbătă şi duminică, se putea de întâlnit reprezentanţi ai Partidului Socialiştilor: parlamentari, consilieri locali, preşedinţi de raioane, primari ai localităţilor, activişti, care au răspuns la toate întrebările puse de cetăţeni.

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi a accentuat munca activiştilor de partid. “O activitate excelentă!” a scris ea pe o reţea de socializare.

Zinaida Greceanîi a subliniat faptul că Partidul Socialiştilor este mereu aproape de poporul său. “Partidul Socialiştilor face o muncă zilnică în întreaga ţară, activiştii noştri parcurg zeci de kilometri de la casă la casă, de la om la om.”

Comunicând cu oamenii de rând, în stradă, în piaţă, membrii Partidului Socialiştilor au aflat despre problemele care îi deranjează pe cetăţeni, cu ce nereguli şi ilegalităţi se ciocnesc. Toate această informaţie nu este irosită în zadar, este procesată şi serveşte drept bază pentru lucrările ulterioare, în interesul poporului.

“Succesul oricărui lucru, depinde de munca în echipă. Partidul Socialiştilor, confirmă zilnic activitatea lor, justifică încrederea poporului şi dovedeşte că orice problemă poate fi rezolvată”, — a declarat Zinaida Greceanîi.

Sursa: psrm.md

Socialiştii au înaintat o moţiune simplă împotriva miniştrilor Transportului şi Sănătăţii PSRM respinge categoric iniţiativa PDM privind sistemul electoral uninominal