Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Candidaţii din partea PSRM au devenit primari ai comunei Pervomaisc din raionul Căuşeni şi oraşului Tvardiţa din raionul Taraclia

|versiune pentru tipar||
PSRM / 15 mai 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

Ieri, 14 mai, în şapte localităţi din Moldova au avut loc alegeri locale.

Candidaţii din partea Partidului Socialiştilor au câştigat în comuna Pervomaisc din raionul Căuşeni şi în oraşul Tvardiţa din raionul Taraclia, iar în satul Hirova din raionul Călăraşi, candidatul din partea PSRM, Isac Scafaru cu o marjă mare a intrat în al doilea tur.

Primarul comunei Pervomaisc din raionul Căuşeni a devenit Valerii Curuci, primarul oraşului Tvardiţa din raionul Taraclia — Zaharia Parmacli.

Preşedinte Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi le-a dorit primarilor aleşi din partea PSRM să activeze cu succes în beneficiul localităţilor şi a locuitorilor acestora, şi le-a promis din partea Partidului sprijin deplin în această muncă.

Sursa: psrm.md

Grupul de iniţiativă a primit listele de subscripţie pentru colectarea semnăturilor în susţinerea referendumului privind demisia primarului capitalei Deputaţii PSRM au discutat cu delegaţia Comisiei de la Veneţia iniţiativele privind acordarea împuternicirilor suplimentare Preşedintelui RM