Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Socialiştii au solicitat alegeri locale anticipate

|versiune pentru tipar||
PSRM / 6 iunie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

“La şedinţa de astăzi a Consiliului municipal, care a fost convocată la iniţiativa socialiştilor, au venit numai consilierii fracţiunii Partidului Comuniştilor şi consilierul independent, Ion Ştefăniţă. Celorlalţi, practic, nu le pasă de ceea ce se întâmplă în oraş”, a declarat şeful fracţiunii Partidului Socialiştilor în Consiliul municipal Chişinău, Ion Ceban.

Potrivit lui, celorlalţi consilieri nu le pasă de ceea ce se întâmplă în oraş, iar cu “fracţiunea Partidului Liberal totul este clar, pentru ei, cu cât mai rău este în oraş, cu atât mai bine. Ei se ocupă doar cu defrişarea terenurilor de pământ şi în ultimii 9 ani, nu au propus nici un proiect pentru a soluţiona problemele oraşului”.

“Noi am înregistrat această solicitare pentru desfăşurarea Consiliului municipal. Am discutat cu oamenii din Bubuieci şi am zis că suntem gata să examinăm orice opţiuni posibile, pentru ameliorarea situaţiei. N-a fost să fie. Vedem că primăria în continuare nu poate face alt ceva nimic, decât boicot”, a menţionat socialistul.

Ceban consideră că “există unii oameni care sunt vinovaţi, care au cerut boicotarea şedinţei. Consiliul municipal, în general, trebuie dizolvat şi este necesar să se organizeze alegeri locale anticipate”.

“Suntem pregătiţi în orice moment să participăm la şedinţă şi să rezolvăm problemele oraşului şi suburbiilor”, a declarat şeful fracţiunii PSRM.

Sursa: psrm.md

Socialiştii au părăsit sala de şedinţe a Parlamentului Curtea Constituţională a aprobat mandatele noilor deputaţi PSRM