Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSRM

Igor Dodon: Faptul că referendumul se desfăşoară este un succes

|versiune pentru tipar||
PSRM / 19 noiembrie 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova

“Faptul că referendumul se desfăşoară este un succes”, a declarat Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon după votul din 19 noiembrie. El a menţionat că un astfel de referendum de revocare a primarului general de Chişinău se desfăşoară pentru prima dată în 26 de ani.

“Eu, la fel ca şi alţi zeci de mii de locuitori ai capitalei am semnat pentru desfăşurarea referendumului şi particip la el. Toţi sîntem diferiţi şi fiecare are propriile viziuni politice. Astăzi ne uneşte un singur lucru — dragostea pentru oraş. Oricine doreşte ca în oraş să fie ordine, ca oraşul să fie mai curat, ca municipiul să devină mai confortabil pentru oamenii de toate vîrstele, are posibilitatea să pledeze pentru acest lucru în cadrul referendumului. Am oferit tuturor această opţiune de a schimba spre bine starea lucrurilor în capitală.

Acum decizia aparţine fiecărui chişinăuian”, a scris Igor Dodon pe reţelele de socializare.

Reamintim că, la 19 noiembrie, la Chişinău, are loc Referendumul privind demisia primarului general al municipiului Chişinău.

Sursa: psrm.md

Socialiştii au îndemnat deputaţii din parlament să participe la referendumul din 19 noiembrie Declaraţie privind rezultatele referendumului de demitere a Primarului capitalei din data de 19 noiembrie 2017