Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Preşedintele Partidului “Renaştere”, Vadim Mişin, s-a întâlnit cu activiştii formaţiunii din cadrul comitetului raional Cimişlia

|versiune pentru tipar||
PR / 10 decembrie 2013
Partidul “Renaştere”

Preşedintele Partidului “Renaştere-Возрождение”, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Preşedinte al Comisiei drepturile omului şi relaţii interetnice, Vadim Mişin, s-a întâlnit cu activiştii formaţiunii din cadrul comitetului raional Cimişlia.

Întrevederea a avut loc pe 9 decembrie 2013, în cadrul ciclului de întâlniri cu un singur subiect pe ordinea de zi “Dialogul conducerii formaţiunii cu membrii comitetului raional de partid”.

Liderul Partidului “Renaştere-Возрождение” a evaluat situaţia social-politică din ţară, referindu-se, în special, la aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală şi integrarea ţării în Uniunea Europeană.

Totodată, au fost discutate chestiuni privind colaborarea internaţională şi situaţia politică din ţările vecine.

Dialogul cu activiştii de partid a fost deschis şi onest. În cadrul întâlnirii, liderul Partidului “Renaştere-Возрождение” a răspuns la o serie de întrebări actuale de care s-au arătat interesaţi membrii formaţiunii.

În acelaşi timp, liderul Partidului “Renaştere-Возрождение” le-a mulţumit celor prezenţi la întrunire pentru poziţia civică activă şi de faptul că nu sunt nepăsători faţă de problemele existente.

Totodată, au fost discutate întrebări legate de activitatea comitetului raional de partid.

În cadrul întrevederii, Vadim Mişin a înmânat carnete de partid noilor membri care au aderat la formaţiune şi i-a felicitat cu această ocazie.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Vasile Orleanu: Moldova trebuie să fie foarte atentă atunci când îşi alege viitorul poporului său multinaţional Liderul Partidului “Renaştere”, Vadim Mişin s-a întîlnit cu conducerea organizaţiei teritoriale a partidului din raionul Ceadîr-Lunga