Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Membrii Consiliului Republican al Partidului “Renaştere” au avut o serie de întrevederi cu activul partidului

|versiune pentru tipar||
PR / 16 aprilie 2014
Partidul “Renaştere”

Activitatea complexă a fiecărei formaţiuni politice, inclusiv cea a Partidului “Renaştere-Возрождение”, nu este posibilă fără colaborarea intensivă dintre conducerea partidului, membrii Biroului Consiliului Republican şi activul partidului. Membrii Biroului Consiliului Republican efectuează zilnic vizite de lucru pentru a se întâlni cu membrii comitetelor de partid, cu activiştii, pentru a-i ajuta în interacţiunea cu populaţia, discută despre rezolvarea problemelor şi răspund la întrebările stringente.

Astfel, secretarul executiv al Partidului “Renaştere-Возрождение”, Evgheni Beico, şi membrul Biroului Consiliului Republican Victoria Novic au participat la şedinţe de lucru împreună cu secretarii comitetelor raionale Sângerei şi Teleneşti.

Membrii Biroului Consiliului Republican au analizat activitatea acestor două comitete de partid şi au ţinut să menţioneze rezultatele pozitive ale muncii care au fost înregistrate graţie bunei administrări şi autorităţii de care se bucură cei doi prim-secretari în teritoriu.

Membrii Biroului Consiliului Republican al Partidului “Renaştere-Возрождение” Evgheni Beico şi Victoria Novic au menţionat lucrul efectuat de comitetul raional Sângerei în privinţa înregistrării oamenilor în rândul partidului. Graţie muncii efectuate de activiştii partidului, în frunte cu prim-secretarul comitetului raional Leonid Vulpe, are loc majorarea continuă a numărului membrilor de partid.

Totodată, are loc majorarea numărului organizaţiilor primare de partid care au create deja în 40 de sate ale raionului. Permanent au loc întâlniri cu populaţia. La începutul lunii aprilie, au avut loc întâlniri cu locuitorii din Tăura Veche, Bocancea, Petropavlovca, Pepeni, Bălăşeşti. De regulă, după întrevederile cu activului comitetului raional Sângerei, oamenii din aceste localităţi şi-au exprimat dorinţa de a completa rândurile Partidului “Renaştere-Возрождение”.

Totodată, a fost menţionată activitatea de promovarea a partidului şi ideilor formaţiunii de către comitetul raional Teleneşti. Activiştii, în frunte cu prim-secretarul comitetului raional Teleneşti, Petru Bogonovschi, au obţinut rezultate demne de laudă în interacţiunea cu veteranii şi tinerii.

De asemenea, au avut loc o serie de întâlniri dintre conducerea comitetului raional şi locuitorii din diferite localităţi. Astfel, în satele Ghermăneşti şi Văsieni au avut loc şedinţe cu participarea locuitorilor acestor localităţi care nu doar au arătat un interes deosebit legat de programul, scopurile şi sarcinile Partidului “Renaştere-Возрождение”, ci şi au luat decizia de a adera la formaţiune.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Felicitare d-lui Mişin Consiliul femeilor din Partidul “Renaştere” a avut mai multe întrevederi în cadrul vizitelor de lucru