Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

O competiţie de autocros a avut loc la Ceadîr-Lunga sub egida Partidului “Renaştere”

|versiune pentru tipar||
PR / 12 mai 2014
Partidul “Renaştere”

A IX-a ediţie a Campionatului de autocros a avut loc pe 10–11 mai la Ceadîr-lunga sub egida Partidului “Renaştere-Возрождение”. Aceasta reprezintă una dintre cele mai spectaculoase competiţii sportive îndrăgite de locuitorii din regiune care este aşteptată cu nerăbdare în fiecare an.

Sportivi din Chişinău, Glodeni, Comrat, Transnistria, Ceadîr-Lunga şi din Ucraina frăţească au fost salutaţi cu o deosebită bucurie în debutul primei etape a Campionatului de autocros dedicat celei de-a 69-a aniversare a Marii Victorii în Războiul pentru Apărarea Patriei.

Deschiderea campionatului din oraşul Ceadîr-Lunga era sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare. Însă, organizatorii competiţiei de autocros de la Cedîr-Lunga, membrii clubului sportiv “SUD-AUTO”, au cerut ajutorul Partidului “Renaştere-Возрождение”, prin intermediul reprezentantului formaţiunii în teritoriu, Ludmila Goroşko, iar conducerea partidului a reacţionat la rugămintea sportivilor de a finanţa competiţia.

Astfel, sportivii şi miile de fani ai sportului cu motoare care au fost prezenţi la cursă au adus sincere mulţumiri preşedintelui Partidului “Renaştere-Возрождение”, Vadim Mişin, pentru oferirea posibilităţii de a desfăşura competiţia de autocros la Ceadîr-Lunga şi, astfel, a fost păstrată tradiţia sportivă orăşenească.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Oleg Babenco: Respectarea drepturilor omului în Republica Moldova Să facem curăţenie în oraşul Chişinău!