Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

Să facem curăţenie în oraşul Chişinău!

|versiune pentru tipar||
PR / 19 mai 2014
Partidul “Renaştere”

Activiştii comitetelor raionale ale Partidului “Renaştere-Возрождение” din sectoarele Buiucani, Râşcani şi Botanica ale municipiului Chişinău au efectuat la sfârşitul săptămânei acţiuni de salubrizare într-un parc din capitală.

Prim-secretarii respectivelor comitete raionale de partid din Chişinău, Tatiana Kocervinski, Svetlana Paladi şi Iurie Irkabaev au menţionat faptul că membrii formaţiunii au fost foarte activi şi au avut o dorinţă enormă de a curăţa oraşul Chişinău de murdărie.

“Aceasta nu este nici prima şi nici ultima acţiune de salubrizare efectuată de activiştii noştri. Noi vom face curat în oraşul Chişinău. Este îmbucurător faptul că iniţiativa noastră a fost preluată nu doar de activiştii partidului, ci şi de membrii familiilor noastre. Nimeni nu a vrut să plece după terminarea lucrului. Toţi se minunau de rezultatul muncii”, a subliniat prim-secretarul comitetului raional din sectorul Buiucani al Partidului “Renaştere-Возрождение”, Tatiana Kocervinski.

“Chişinăul era numit cândva un oraş alb şi era comparat cu o floare din piatră. Astăzi, însă, capitala s-a transformat într-un fel de coş de gunoi. Oamenii nu vor să păstreze curăţenia, aruncă totul la întâmplare pe stradă şi pe partea carosabilă. Sunt foarte murdare parcurile capitalei, în unul dintre care am făcut curăţenie pentru a-l aduce în ordine”, a declarat prim-secretarul comitetului raional din sectorul Botanica al Partidului “Renaştere-Возрождение”, Svetlana Paladi.

Totodată, prim-secretarul comitetului raional de partid din sectorul Râşcani al capitalei, Iurie Irkabaev, s-a arătat convins că “acţiunile de salubrizare trebuie să aibă loc regulat, cu toată ardoarea şi cu o mare dragoste faţă de plaiul natal, Chişinău, ci nu pentru a face totul de ochii lumii o singură dată pe an. Aceste acţiuni îi unesc pe oameni într-o singură echipă de mebri care gândesc la fel, iar acest lucru este cel mai important”.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

O competiţie de autocros a avut loc la Ceadîr-Lunga sub egida Partidului “Renaştere” Partidul “Renaştere” a efectulat primul său sondaj de opinie