Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPR

O competitie de kaiac-canoe a avut loc sub egida Partidului “Renastere”

|versiune pentru tipar||
PR / 16 iunie 2014
Partidul “Renaştere”

In weekendul trecut, pe 14 iunie, la lacul din Parcul Valea Morilor din Chisinau, sub patronajul Partidului “Renastere-Возрождение”, a avut loc competitia de kaiac-canoe pentru copii — “Renastere-2014”.

Principalele obiective ale evenimentului au fost: de a populariza acest sport, de a imbunatati performantele tinerilor vaslasi si de a identifica sportivii de perspectiva care vor completa selectionata Republicii Moldova la competitiile de canotaj.

In cadrul evenimentului au participat 11 echipe din care faceau parte 186 de copii si adolescenti, dar si veterani ai sportului din Chisinau, Balti, Orhei, Anenii Noi, Varnita, Tiraspol, Bender, Rabnita si Dnestrovsc.

La deschiderea solemna a evenimentului a luat parte si parlamentarul, liderul Partidului “Renastere-Возрождение”, Vadim Misin. In discursul sau, dansul a mentionat ca “canotajul este sportul care a dus cel mai mult faima Moldovei. In niciun alt sport tara noastra nu a inregistrat atat de multe victorii. Din pacate, acesta este uitat din cauza nepasarii si neintelegerii specificului sportiv care vin din partea responsabililor din acest domeniu”.

Vadim Misin a subliniat ca Partidul “Renastere-Возрождение” a raspuns cu mare bucurie la rugamintea comitetului organizational si a pus umarul pentru ca aceasta competitie de kaiac-canoe sa se transforme intr-o adevarata sarbatoare a sportului care a permis celor aproximativ 200 de sportivi tineri sa-si masoare puterile.

Totodata, liderul Partidului “Renastere-Возрождение” s-a adresat sportivilor din Transnistria: “Sincer, suntem foarte bucurosi ca astazi s-au aliniat copii de pe ambele maluri ale Nistrului, stau uniti, ca adevarati prieteni, ca frati in ale sportului. Va multumim ca ati venit aici. Intotdeauna veti fi dragi si asteptati inclusiv in calitate de participanti cu drepturi egale in cadrul oricaror competitii ale noastre”.

Competitia a durat toata ziua. Vremea si dispozitia buna au fost de bun augur victoriilor sportive. La sfarsitul zilei a avut loc premierea victoriosilor, care au fost decorati cu medalii, diplome si cadouri de membrii Consiliului Republican al Partidului “Renastere-Возрождение”.

Centrul de presă al Partidului “Renaştere-Возрождение”
Sursa: rrm.md

Oleg Babenco: Impas ideologic? PCRM se află într-o criză devastatoare Oleg Babenco: aniversarea a 655 de ani a statalităţii moldoveneşti