Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiUCM

Rezultatele “Barometrului” au fost comandate de anumite forţe politice

|versiune pentru tipar||
UCM / 24 martie 2009
Uniunea Centristă din Moldova

Este opinia d-lui Vasile Tarlev, liderul Uniunii Centriste din Moldova pe marginea rezultatelor Barometrului opiniei publice, prezentate astazi de Institutul de Politici Publice.

“Sint foarte sceptic fata de astfel de prognoze. Consider ca nu pot fi facute concluzii atit de categorice despre preferintele alegatorilor din intreaga tara, precum si despre rezultatele obtinute de un partid sau altul, inclusiv si de partidul Uniunea Centrista din Moldova in cadrul alegerilor, intervievind doar o mie de cetateni.

Eu in fiece zi ma intilnesc si discut cu oamenii, cu sute si mii de alegatori, din care cauza am mult mai multe motive sa presupun ca partidul nostru, Uniunea Centrista din Moldova, va obtine rezultate mult mai palpabile decit cele prezentate de «Barometru». Sau mai bine zis decit rezultatele comandate de anumite forte politice care nu doresc prezenta Uniunii Centriste din Moldova in Parlament. Consider ca aceste forte vor fi dezamagite dramatic de rezultatele obtinute de UCM in cadul alegerilor”, a specificat Vasile Tarlev.

Serviciul de presă al UCM
“Grija faţă de om” — este un obiectiv primordial pentru Uniunea Centristă din Moldova Vasile Tarlev a fost decernat cu premiul “Alexei Kosighin”, conferit de Uniunea Producătorilor din Rusia (UPR)