Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Partidului “Casa Noastră — Moldova” (PCNM)

16 iunie 2011 | 
Liderul Partidului “Casa Noastră — Moldova”, Oleg Onişcenco a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că formaţiunea sa a decis ca în turul doi al alegerilor locale din 19 iunie să-l susţină pe candidatul Partidului Comuniştilor la funcţia de primar de Chişinău, Igor Dodon. El susţine că partidul a luat această decizie din mai multe motive, inclusiv din “necesitatea consolidării forţelor sănătoase ale societăţii pentru realizarea programelor social-economice necesare pentru Chişinău”.

AlegeriRelaţii interpartinice

8 aprilie 2011
Preşedintele Partidului “Casa Noastră Moldova”, consilierul municipal Oleg Onişcenco, candidează la funcţia de primar al Chişinăului despre aceasta el a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută în faţa primăriei. Onişcenco a declarat că dacă va fi ales primar, Chişinăul va deveni un oraş curat şi modern, iar oamenii vor trăi mai bine.

Activitatea internă de partidAlegeri

23 martie 2011 | 
Partidul “Casa Noastră Moldova” împreună cu societatea civilă va restaura monumentul eroilor căzuţi în al doilea război mondial din Scoreni, raionul Străşeni, care săptămîna trecută a fost distrus într-un mod barbar, despre aceasta a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele partidului Oleg Onişcenco. Potrivit lui, “monumentul a fost afectat serios, de aceea specialiştii şi arhitecţii vor stabili dacă acesta poate fi restaurat sau trebuie realizată o nouă sculptură. Abia atunci vom putea şti cît vor costa lucrările în cauză, însă acestea vor fi destul de costisitoare”. Onişcenco a spus că devastarea monumentelor de război arată că situaţia din republică este dramatică iar astfel de acţiuni trebuie să fie condamnate de autorităţile centrale.

Atitudinea faţă de guvernareDomeniul socio-culturalDrepturile şi libertăţile omului

Arhiva

2011 [3]