Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideEvenimente

Evenimente ale Partidului Liberal Reformator (PLR)

25 septembrie 2014
La sediul central al PLR s-a desfăşurat Conferinţa municipală a Organizaţiei de Femei PLR Chişinău. În cadrul conferinţei, au fost alese organele de conducere ale organizaţiei şi au fost discutate aspecte privind alegerile parlamentare 2014.

Activitatea internă de partidAlegeri

21 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator a organizat la Chişinău Conferinţa naţională a Tineretului Liberal Reformator, eveniment la care au participat tineri din toate raioanele republicii. În cadrul evenimentului au fost alese organele de conducere ale Tineretului Liberal Reformator şi au fost prezentate priorităţile pentru perioada imediat următoare. În calitate de preşedinte al organizaţiei a fost ales Maxim Guţu.

Activitatea internă de partid

20–21 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator a desfăşurat Conferinţele Organizaţiilor Teritoriale din Rezina şi Teleneşti. În cadrul şedinţelor au fost alese organele de conducere ale organizaţiilor şi au fost discutate priorităţile în contextul alegerilor parlamentare.

Activitatea internă de partidAlegeri

16 septembrie 2014
Partidele Coaliţiei Pro-Europene s-au întrunit în cadrul unei şedinţe la care au examinat priorităţile legislative ale actualei sesiuni parlamentare, printre care cele privind finanţarea partidelor politice şi majorarea cotei de participare a femeilor în activitatea politică. Totodată, au fost discutate eventualele provocări care ar putea apărea în adresa Coaliţiei în contextul campaniei electorale.

AlegeriEvenimente comunePolitici guvernamentaleRelaţii interpartinice

13–14 septembrie 2014
Partidul Liberal Reformator a desfăşurat Conferinţele de Constituire a Organizaţiilor de Femei din Şoldăneşti şi Drochia. În cadrul discuţiilor a fost accentuată importanţa alegerilor din 30 noiembrie, situaţia politică actuală şi importanţa şi necesitatea implicării femeilor în politică.

Activitatea internă de partidAlegeri

Evenimente majore

Arhiva

2014 [36]