Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare1994DeclaraţiiPDAM

Şedinţa Consiliului PDAM

|versiune pentru tipar| PDAM, 4 ianuarie 1994

În ziua de 4 ianuarie curent la Chişinău a avut loc şedinţa Consiliului Partidului Democrat Agrar din Moldova. Ea a fost prezidată de preşedintele P.D.A.M., dl Dumitru Moţpan.

Participanţii la întrunire au luat în dezbatere mai multe chestiuni, între care situaţia social-politică actuală din republica şi sarcinile organizaţiilor şi secţiilor P.D.A.M. în vederea intensificării activităţii organizatorice şi politice în campania electorală, proiectul platformei electorale a P.D.A.M., candidaturile pentru alegerile de deputaţi care vor fi înscrişi pe lista P.D.A.M.

În problemele de pe ordinea de zi au luat cuvîntul dl Dumitru Moţpan — preşedintele P.D.A.M., Aurel Talmaţchi — vicepreşedinte al comitetului executiv al P.D.A.M., membri ai Consiliului P.D.A.M.

Consiliul P.D.A.M. a adoptat, în mare, proiectul platformei electorale şi lista deputaţilor P.D.A.M., dînd, totodată, executivului său însărcinarea să le definitiveze cu luarea în consideraţie a propunerilor participanţilor la şedinţă şi să le prezinte în perioada imediat următoare spre înregistrare, Comisiei Electorale Centrale pentru alegerea Parlamentului Republicii Moldova.

La şedinţa Consiliului P.D.A.M. a participat şi a luat cuvîntul dl Andrei Sangheli, Prim-Ministru al Republicii Moldova.

/Pămînt şi oameni, Anul II, Nr. 2, 17.01.1994/