Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

Tineretul liberal democrat a lansat Campania “Adevărul despre sărăcie”

|versiune pentru tipar| PLDM, 10 noiembrie 2010 | 

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova a lansat Campania de informare “Adevărul despre sărăcie”. În cadrul acestei campanii, 32 de echipe mobile ale tinerilor liberal democraţi se vor deplasa în toate raioanele republicii şi vor informa populaţia despre adevărata faţă a guvernării comuniste, despre fărădelegile săvârşite de aceasta, despre tendinţa patologică a comuniştilor de a denatura realitatea şi a promova minciuna.

O altă dimensiune a campaniei o constituie proiectarea filmului “8 ani de minciună” — o antalogie a rezultatelor dezastruoase ale celor 8 ani de guvernare comunistă, care au făcut din Moldova cea mai săracă ţară din Europa.

În cadrul acţiunii de lansare a campaniei, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PLDM, George Mocanu, a declarat că, “fiind în criză de ideii, PCRM îşi construieşte strategia electorală exclusiv pe minciună, iar metodele primitive de luptă politică la care recurg sunt bazate pe manipulare şi dezinformare”.

Mocanu a precizat că PLDM şi-a ales ca obiectiv să lupte în această campanie electorală cu sărăcia, nu cu un partid politic sau altul, asumându-şi Angajamentul “Moldova fără sărăcie”. Dar amploarea minciunii comuniste, a dezinformării opiniei publice a depăşit orice cote ale bunului simţ. “Ţinând cont de aceasta, Tineretul Liberal Democrat a decis să lanseze Campania «Adevărul despre sărăcie»”, a menţionat Mocanu.

În acest context, tinerii liberal democraţi au adresat un apel către toţi oamenii de bună credinţă să se alăture acestei campanii pentru a ajuta cetăţenii să distingă lucrurile false de cele adevărate, adevărul de minciună.

Serviciul de presă al PLDM