Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 13 octombrie 2008
Alianţa “Moldova Noastră”

Dosarul “ambulantelor” intentat impotriva liderului AMN, Serafim Urechean, in privinta caruia Judecatoria Centru a stabilit lipsa componentelor de infractiune, va fi reexaminat astazi la Curtea de Apel Chisinau, incepand cu ora 15:00.

Reamintim ca Procuratura a facut recurs in instanta superioara, cerand anularea deciziei luate de prima instanta.

Alianta “Moldova Noastra” considera ca procurorii au refuzat sa accepte hotararile date pana acum de justitie, pentru ca nu vor sa recunoasca falsitatea acuzatiilor aduse dlui Urechean si sunt constransi de actuala conducere de varf a tarii sa-l hartuiasca in istanta pana la alegerile parlametnare pe principalul lider al opozitiei democratice. Argumentele in favoarea acestei opinii includ atat dispozitia initiala scrisa cu propria mana de Preseditnele comunist Voronin — “Organizati executarea”, cat si actiunile ulterioare inadecvate ale organelor de urmarire penala, inclusiv refuzul lor de a executa hotararea plenului largit al Curtii Supreme de Justitie.

Centrul de Presa al AMN
Declaraţie a Fracţiunii AMN despre identificarea Companiei “Teleradio-Moldova” cu guvernarea comunistă Declaraţia Fracţiunii AMN “Cu privire la situaţia creată în organele de drept şi de justiţie din Republica Moldova”