Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presa al OT AMN

|versiune pentru tipar||
AMN / 29 noiembrie 2008
Alianţa “Moldova Noastră”

Prin prezentul anuntam ca duminica, 30 noiembrie, curent, are loc Conferinta Nationala a Organizatiei de Tineret a Aliantei Moldova Noastra (OT AMN). Lucrarile ei vor incepe la ora 11:00 si se vor desfasura in sala de sedinte de la parterul Palatului Sindicatelor de pe strada 31 august din Chisinau.

Conferinta este importanta sub mai multe aspecte. In cadrul ei va fi prezentat raportul de activitate al OT AMN pe ultimii doi ani si va fi aleasa o noua conducere. De asemenea, se va propune spre adoptare o rezolutie privind asa-numitul An al Tineretului si viziunea OT AMN asupra viitoarelor politici de tineret in Republica Moldova. Nu in ultimul rand, de la conferinta se asteapta sa dea un nou impuls organizatiei, pentru a fortifica partidul in pragul alegerilor parlamentare 2009.

Domnul Serafim Urechean, presedintele partidului, este asteptat cu un cuvant de salut catre Conferinta OT AMN si cu o expunere a asteptarilor, pe care le are fata de tinerii sai colegi, dar si a perspectivelor oferite de formatiune. La lucrari vor asista membri ai fractiunilor AMN din Parlamentul Republicii Moldova si din Consiliul municipal Chisinau, precum si reprezentanti ai organizatiilor teritoriale de partid.

Sunt asteptati si oaspeti de peste hotarele tarii, din partea Clubului Studentilor Liberali (CSL) si a Tineretului National Liberal (TNL) din Romania, de la LYMEC formatiunea tineretului liberal european, de la Fundatia germana Friedrich Naumann, din Ucraina, Suedia, Bosnia si Hertegovina, Serbia si alte tari.

Atragem atentia mass-media ca pentru ora 14:00, imediat dupa incheierea lucrarilor, delegatii Conferintei OT AMN au programat un flash-mob, pentru a-si exprima atitudinea fata de ,,Anul tineretului?, in fata cladirii Guvernului Republicii Moldova.

Declaraţie a dlui Veaceslav Untilă, prim-vicepreşedinte al AMN, în Parlament, privind starea deplorabilă la capitolul combaterea corupţiei Rezoluţia Conferinţei Naţionale a Organizaţiei de Tineret a Partidului Alianţa “Moldova Noastră”