Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Invitaţie la un eveniment de compromitere totală a MAI şi Procuraturii

|versiune pentru tipar||
AMN / 16 ianuarie 2009
Alianţa “Moldova Noastră”

Având în vedere contextul general de amplificare a răfuielilor organizate de Puterea roş-oranj împotriva Opoziţiei democratice, Alianta “Moldova Noastra” se aştepta la noi atacuri murdare din partea servitorilor comunişti din fruntea PG, a MAI şi a altora din aceiaşi serie.

Dar, declaraţiile de ieri ale Procurorului General şi ale viceministrului de interne depăşesc orice limite, atît etice cît şi profesionale, plasînd în umbra unei bănueli absurde şi făra nici o urmă de dovezi persoane oficiale, în primul rînd pe liderul AMN. În urma măsurilor pe care le-am luat pentru demontarea acestor suspiciuni aberante, suntem în posesia unor dovezi şocante, care arată cum au fost fabricate şi acele probe, irelevante în fapt, la care au făcut trimitere Gurbulea şi Zubic.

Astăzi, 16 ianuarie, la ora 13:00, conducerea AMN organizează la sediul partidului din strada Eminescu 68 o întâlnire, la care a invitat toţi şefii misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău, pentru a demonstra public intregii comunităţi internaţionale ce dezmăţ al fărădelegii domneşte în organele aşa-numite de drept din Republica Moldova pe tot parcursul guvernării comuniste şi, mai ales acum înainte de alegerile 2009.

Stimaţi reprezentanţi ai presei, după ce aţi mediatizat ieri aberaţiile lui Gurbulea, astăzi vă invităm şi pe dumneavoastră să elucidaţi acest eveniment senzaţional şi să aduceţi opiniei publice la cunoştintă dovezile de fabricare a probelor de către MAI şi PG. Vă aşteptăm la 13:00 la sediul Alianţei “Moldova Noastra”.

Centrul de Presă al AMN
Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră” Comunicat de presă al AMN privind cererea demisiei Procurorului General