Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 31 decembrie 2009
Alianţa “Moldova Noastră”

Alianta Moldova Noastra felicita toti cetatenii Republicii Moldova cu incheierea anului 2009 pe stil democratic! Uram tuturor oamenilor de buna credinta sa continue cu success si in 2010 munca pentru propasirea neamului si a tarii, pentru obtinerea unor conditii de viata si de dezvoltare cu adevarat europene pentru toti concetatenii nostril!

Iar ca semne bune va comunicam doua realizari politice de exceptie ale acestui final de an — coalitiile democratice au noi realizari in curatarea puterii locale de rudimentele comuniste:

Procesul decomunizarii Republicii Moldova continua pana la ultimul ceas al acestui an si va vi incheiat in anul care vine! Iar colegii nostri si coalitiile democratice de la Floresti si Riscani, au dat inainte de Revelion inca o lectie despre forta devotamentului si a unitatii! Sa le uram succes — la anul si la multi ani!

Centrul de presă al AMN

Hotărîrea Congresului VIII al AMN “cu privire la activitatea Consiliului Politic Naţional după Congresul VI şi sarcinile partidului la etapa actuală” Se convoacă noul Consiliu Politic Naţional al partidului