Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Se convoacă noul Consiliu Politic Naţional al partidului

|versiune pentru tipar||
AMN / 19 ianuarie 2010
Alianţa “Moldova Noastră”

In urma unei serii de consultari cu fruntasii partidului si cu activistii organizatiilor locale, conducerea Aliantei Moldova Noastra convoaca pentru sambata, 23 ianuarie 2009, ora 11:00, sedinta de constituire a Consiliului Politic National ales la Congresul VIII al AMN.

Obiectivul de baza al primei sedinte al CPN este cel organizatoric: alegerea Biroului Permanent Central si a noilor vicepresedinti ai Aliantei Moldova Noastra. In context, insa, se vor discuta mai multe propuneri de la centru si din teritorii privind reformarea si modernizarea partidului.

Verificarea pozitiilor, pe care le au membrii alesi ai CPN in contextual ultimelor evenimente din partid, arata ca majoritatea absoluta opteaza pentru consolidarea si revitalizarea AMN. Inclusiv, multi reprezentanti din teritoriile, pe care cei care au parasit recent partidul le-au inclus abuziv in lista lor de sustinatori. In ce priveste cele cateva personae, care au insistat explicit ca se retrag din partid, Consiliul Politic National va lua act de aceasta realitate, urmand sa coopteze noi membri in locul lor.

Conducerea AMN cheama membrii Consiliului Politic National sa participe activ la lucrarile reuniunii de sambata, ce se va desfasura la sediul partidului, si isi exprima increderea ca ea deschide o noua etapa de succes in activitatea Aliantei Moldova Noastra.

Centrul de presă al AMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră” Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”