Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiAMN

Comunicat de presă al Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar||
AMN / 1 februarie 2010
Alianţa “Moldova Noastră”

Consiliul Coordonator al Organizatiei de Tineret a AMN a ales un nou presedinte al organizatiei, Savva Viorel. La propunerea noului lider Blajen Alina a fost aleasa in calitate de vicepresedinte, alaturi de Hancu Andrei, Certan Nicolae si Levco Lilia, care detin aceiasi pozitie.

Inainte de a lua aceste decizii Consiliul a luat act de abandonarea deschisa a organizatiei de catre fostul ei presedinte, insotit de alte 7 persoane. In locul lor au fost cooptati membri noi in Consiliul Coordonator si in Biroul Executiv al OT AMN. La sedinta Consiliului Coordonator au participat 55 din totalul de 63 membri, reprezentand majoritatea organizatiilor raionale, iar dreptul de a alege Presedintele organizatiei a fost exercitat in conformitate cu prevederile art. 4.1.8 lit(g) din Regulamentul OT AMN, cu mandatul primit de la Biroul Permanent Central al AMN.

La lucrarile consiliului au asistat si noii reprezentanti ai conducerii centrale a AMN, prim-vicepresedintele Osipov Victor si vicepresedintii Ciobanu Natalia si Guzun Victor, care au sustinut o dezbatere cu tineii despre caile de modernizare si intinerire a Aliantei Moldova Noastra.

Se convoacă noul Consiliu Politic Naţional al partidului Alocuţiunea lui Serafim Urechean, prim-vicepreşedinte al Parlamentului, la deschiderea lucrărilor sesiunii de primăvară-vară a Legislativului