Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiComune

Adresare către Ministrul de Interne RM

|versiune pentru tipar||
PRMPPMPSM / 4 mai 2013
Către Ministrul de Interne a Republicii Moldova
Domnul Recian D.
Moldova, mun. Chişinău
Bul. Stefan cel Mare, 75

Din partea Partidului Regiunilor din Moldova, Partidului “Patrioţii Moldovei”, Partidului Socialist din Moldova

Domnule Ministru,

Vă atregem atenţia la intenţia unor elemente antisociale din rîndurile celor, care-şi doresc lichidarea statalităţii Moldovei şi aderarea la statul Roman, de a zădărnici festivităţile legate de sărbătorirea zilei de 9 Mai.

Solicităm implicarea Ministerului de Interne în menţinerea ordinii publice şi securităţii manifestaţiilor paşnice de sărbătoare plănuită in încinta Memorialului “ETERNITATE” şi pe Piaţa Marii Adunări Nationale, într-un mod cît se poate de serios.

DECLARĂM, că dacă structurile care răspund de menţinerea ordinii publice nu-şi vor onora serviciul corespunzător, Noi cu eforturile proprii vom curma orice insinuaţie criminală din partea unor persone separate sau grupuri neadecvate.

Noi considerăm, Ministerul Afacerilor Interne inţelege că toată răspunderea pentru oarecare urmare negativă va fi pe conştiinţa organelor de putere şi ordine publică si personal a Ministrului MAI.

Partidul Regiunilor Moldovei, Formuzal M.
Partidul “Patrioţii Moldovei”, Garbuz M.
Partidul Socialist din Moldova, Dorojco V.

Sursa: patriotmd.info

Partidul “Patrioţii Moldovei”, Partidul Regiunilor din Moldova şi Partidul Socialist din Moldova au semnat un acord de colaborare Declaraţia Partidului Regiunilor din Moldova, Partidului “Patrioţii Moldovei” şi Partidului Socialist, în legătură cu declaraţiile consilierului Preşedintelui României, Julian Chifu