Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Conducerea PAD, a participat la comemorarea a 20 de ani de la sângeroasa luptă de pe platoul Pohrebea

|versiune pentru tipar||
PAD / 19 mai 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Astăzi, 19 mai 2012, Mihai Godea, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, împreună cu Viorel Chivriga, vice-preşedintele formaţiunii, au participat, alături de veteranii războiului de pe Nistru, la comemorarea a 20 de ani de la tragica şi sângeroasa luptă din data de 19 mai 1992 de pe platoul Pohrebea.

Peste 100 de combatanţi s-au adunat la slujba de pomenire de lângă crucea comemorativă ridicată în apropierea localităţii Pohrebea din stânga Nistrului în memoria echipei lui Filip Lupaşcu şi a altor combatanţi care şi-au dat viaţa pentru Independenţa şi Integritatea Republicii Moldova în noaptea de 19 mai 1992.

În luarea sa de cuvânt, preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, le-a mulţumit veteranilor pentru curajul, eroismul şi patriotismul de care au dat dovadă cu 20 de ani în urmă. În acelaşi context, Mihai Godea şi-a exprimat regretul în legătură cu faptul că guvernarea nu face, practic, nimic pentru veteranii războiului de pe Nistru.

Serviciul de presă al PAD
Sursa: www.padm.md

Mihai Godea a criticat dur Strategia de Dezvoltare “Moldova 2020” şi NU a votat pentru adoptarea documentului Au fost constituite Organizaţiile Teritoriale de sector Râşcani şi Buiucani ale PAD