Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

PAD va sprijini candidatura lui Cristian David (PNL România) în alegerile pentru Senatul României

|versiune pentru tipar||
PAD / 1 decembrie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Partidul Acţiunea Democratică îşi declară sprijinul politic pentru Cristian David, candidatul partidului Naţional Liberal în alegerile pentru Senatul României din 9 decembrie 2012 în circumscripţia 43 care, potrivit legislaţiei electorale, include şi cetăţenii români din Republica Moldova.

În urma consultărilor productive între conducerea PAD şi cea a PNL România nu putem decât să constatăm că senatorul Cristian David reprezintă cel mai bine aspiraţiile noastre liberale şi dorinţa de reformă autentică pe ambele maluri ale Prutului.

La momentul difuzării acestui mesaj reprezentanţii PAD, atât la Chişinău cât şi în cele 23 de organizaţii raionale, desfăşoară deja activităţi specifice de mobilizare electorală a cetăţenilor români cu rezidenţă în Republica Moldova.

Partidul Acţiunea Democratică consideră de importanţă majoră ca cetăţenii români din Republica Moldova să participe activ în procesul electoral din România şi prin activismul lor civic să demonstreze că românii de la est de Prut joacă un rol important şi benefic în viaţa politică românească.

Sursa: www.padm.md

Aprobat in Parlament! Cenzura şi presiunile asupra mass media vor deveni infracţiuni penale Pentru 6 familii din Moldova, Crăciunul a venit mai devreme