Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAS

A fost lansată aripa de tineret al Partidului Acţiune şi Solidaritate

|versiune pentru tipar||
PAS / 25 mai 2016
Partidul Acţiune şi Solidaritate

Un grup de tineri, inclusiv profesionişti, care vor să contribuie la dezvoltarea societăţii, să aducă pe agenda politică sectorul de tineret şi să reprezinte tinerii în structurile decizionale (în cadrul partidului, la nivel local, parlament, guvern) au lansat astăzi aripa de tineret al Partidului Acţiune şi Solidaritate — PAS Youth.

Tot azi, PAS Youth a deschis procesul de recrutare, prin care vor fi selectaţi un număr limitat de tineri pentru crearea echipei de campanie. Procesul se va desfăşura pe parcursul a 2 săptămâni, până pe 10 iunie, ora 7:00 timp în care tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, care împărtăşesc valorile, doctrina şi obiectivele PAS şi PAS Youth pot aplica online, pe http://pasyouth.org.

“Misiunea pe care ne-am propus-o este ca această organizaţie să crească o nouă clasă politică şi să ofere condiţii pentru crearea unui mediu în care tinerii gândesc critic, acţionează integru şi au spirit comunitar.”, a declarat Michelle Iliev, membru a grupului de iniţiativă PAS.

Tinerii care vor fi selectaţi îşi vor începe activitatea la mijlocul lunii iunie şi vor trece printr-un program de instruiri pe parcursul lunii iulie. Mai multe detalii despre PAS Youth şu despre procesul de aplicare pot fi găsite pe pagina http://pasyouth.org.

Sursa: unpaspentru.md

Astăzi la Chişinău a fost constituit Partidul Acţiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu Scrisoare deschisă către Fondul Monetar Internaţional