Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Protest la Reşedinţa de Stat: Comuniştii au adus pesmeţi şi săpun pentru Marian Lupu

|versiune pentru tipar||
PCRM / 3 februarie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

După ce au protestat la Ministerul Agriculturii şi la Procuratura Generală, comuniştii s-au mutat, astăzi, în faţa reşedinţei preşedintelui. Înarmaţi cu pancarde, deputaţii comunişti i-au cerut lui Marian Lupu să dizolve Parlamentul şi să stabilească data alegerilor anticipate. Protestatarii au avut şi câteva cadouri pentru preşedintele interimar, care nu a comentat, deocamdată acţiunea.

Pesmeţi şi săpun pentru Marian Lupu. Asta au adus în faţa Reşedinţei de Stat grupul de protestatari comunişti. “Protestul de astăzi continuă lupta sfântă, ca să fim stăpâni la noi acasă”, a declarat Muşuc.

“Şef de stat nu avem, Parlamentul este nelegitim, Parlamentul nu este dizolvat. Cine este principalul vinovat? Lupu! Vom veni în fiecare zi ca să-l convingem că trebuie să respecte Legea Supremă în stat, în caz contrar va merge direct la puşcărie”, a menţionat deputatul PCRM, Sergiu Sârbu.

Organizatorii manifestării au chemat lumea să vină şi mâine, la un nou protest, organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Sursa: www.pcrm.md

Sesizarea deputaţilor PCRM către Procuratura Generală Rezoluţia Mitingului de protest din 4 februarie 2012