Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Întrevederea Preşedintelui PCRM cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Turcia în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PCRM / 4 aprilie 2012
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

La 4 aprilie 2012 Preşedintele PCRM Vladimir VORONIN a avut o întrevedere cu Mehmet Selim KARTAL, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Turcia în Republica Moldova.

În timpul întrevederii a fost discutat un spectru larg de subiecte legate de relaţiile dintre ţările noastre. Părţile au constatat cu satisfacţie existenţa unei dinamici pozitive în relaţiile bilaterale dintre Republica Moldova şi Republica Turcia. Totodată, Preşedintele PCRM a apreciat înalt susţinerea pe care o acordă Guvernul turc ţării noastre în cadrul diferitor organizaţii internaţionale şi regionale.

Problemele reintegrării şi dezvoltării regionale a Republicii Moldova au constituit un subiect aparte al discuţiei. Vladimir VORONIN, a mulţumit Guvernului de la Ankara pentru susţinerea pe care o acordă Turcia procesului de dezvoltare regională a ţării noastre şi în special dezvoltării social-economice şi culturale a UTA Găgăuzia-Yeri. Potrivit Preşedintelui PCRM conflictul Transnistrean ar putea şi el să fie soluţionat avînd la bază modelul UTA Găgăuz-Yeri.

În final Vladimir VORONIN, i-a dorit Ambasadorului Mehmet Selim KARTAL succes în activitatea lui diplomatică şi l-a asigurat de întreaga sa susţinere.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Declaraţia PCRM privind Legea antidiscriminării Alianţa “pentru Integrare Europeană” încearcă să schimbe reprezentanţii opoziţiei de la conducerea altor cîteva raioane