Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă a fracţiunii PCRM din CMC: Chirtoacă şi complicii lui au dejucat şedinţa Consiliului Municipal

|versiune pentru tipar||
PCRM / 26 septembrie 2013
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Fracţiunea Partidului Comuniştilor în Consiliul Municipal Chişinău este indignată de sabotarea continuă a activităţii Consiliului de către primarul Chirtoacă şi complicii lui politici. Astăzi a fost dejucată şedinţa ordinară a organului legislativ municipal.

În zadar consilierii-comunişti l-au aşteptat în sală pe primarul, care a convocat şedinţa dată şi a propus ordinea de zi. Destinaţia funcţionarului nu a fost deocamdată localizată. Nici cauzele absenţei. Poate Chirtoacă s-a speriat de eventualitatea iniţierii procedurii de anunţare a referendumului cu privire la demiterea primarului, compromis total în ochii chişinăuienilor? Sau de vină sînt contradicţiile tot mai profunde dintre fracţiunile municipale ale liberalilor şi liberal-democraţilor? Sau contradicţiile din interiorul fracţiunilor?

Este clar un singur lucru: şi primarul, şi complicii lui în distrugerea continuă a oraşului şi în subminarea statalităţii moldoveneşti trebuie alungaţi din organul administrativ, singura menire a căruia este de a deservi interesele Chişinăului şi a chişinăuienilor şi nu cele personale. Fracţiunea Partidului Comuniştilor intenţionează să întreprindă toate acţiunile necesare pentru a curăţa primăria de aceşti oameni nedemni şi de acţiunile lor mizerabile.

Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă privind întrevederea Preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Topiola Tezele alocuţiunii Preşedintelui PCRM Vladimir Voronin în deschiderea Sesiunii de toamnă a Parlamentului 26 septembrie 2013