Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM edifică o naţiune plină de optimism

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 mai 2010
Partidul Democrat din Moldova

Familia este piatra de temelie a unei societăţi moderne. O familie puternică înseamnă o naţiune optimistă. De Ziua Familiei PDM atrage atenţia asupra rolului legăturilor dintre părinţi şi copii pentru viitorul Moldovei. Părinţii sunt cei care cel mai mult contribuie la formarea personalităţii copilului, ajutându-l să capete deprinderile de care are nevoie pentru a reuşi în viaţă şi curajul pentru a-şi realiza visele. Noi suntem ferm convinşi că timpul pe care îl petrecem împreună cu copii cultivă în cei mici valori care îi vor ajuta mai târziu la făurirea unei ţări mai bune.

Anul acesta Ziua Familiei se desfăşoară sub sloganul “Impactul migraţiei asupra familiilor din întreaga lume”. Această problemă este, din păcate, foarte actuală pentru Moldova. Ne doare să ştim că mii de copii din ţara noastră sunt privaţi de părinţi. Ne doare şi mai mult faptul că orfani devin copii ai căror părinţi sunt plecaţi în căutarea unui loc de muncă bine plătit.

Vrem să vă asigurăm că Partidul Democrat din Moldova lucrează pentru ca tot mai mulţi copii să crească alături de mamele lor, pentru familii puternice şi o naţiune plină de optimism.

Serviciul de presă al PDM

Tineretul democrat iese în stradă pentru a felicita oamenii cu Ziua Europei Tineretul Democrat dă culoare Zilei Europei