Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a participat la festivităţile prilejuite de începutul noului an de învăţământ

|versiune pentru tipar||
PDM / 2 septembrie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Instituţia de învăţământ este o adevărată casă pentru elevi, deoarece aici, îşi fac studiile şi trăiesc copii orfani sau cei rămaşi fără supraveghere.

Datorită susţinerii acordate de liderul democrat, elevii şcolii care au dat examenele pe notele 8,9,10 au fost remuneraţi cu câte o mie de lei.

Totodată, în afară de susţinerea permanentă, care include renovarea şcolii şi gazificarea acesteia, Marian Lupu a promis şi câte o bursă elevilor internatului, care la absolvire vor dori să-şi continue studiile în instituţiile superioare de învăţământ.

În aceiaşi zi, preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a participat la deschiderea oficială a liceului din satul Avdarmaia din UTA Găgăuzia, după efectuarea lucrărilor de reconstrucţie capitală.

Marian Lupu a felicitat copiii şi profesorii cu acest important eveniment, precizând că este o onoare să participe, alături de colegii de partid, la acest eveniment. “Sunt mândru să văd că toţi copii intonează imnul naţional. Aceasta vorbeşte despre un nivel înalt de patritism, de educaţie”, a afirmat Marian Lupu.

“Văd o atitudine responsabilă faţă de procesul de educaţie. Din acest an instituţia a obţinut statutul de liceu, ceia ce presupune o responsabilitate mai mare atât din partea profesorilor, cât şi a elevilor”, a mai spus preşedintele PDM.

Liderul PDM a remarcat că a fost realizat un lucru mare, fiind renovat capital edificiul şcolii, menţionând că Partidul Democra va continua să ofere susţinerea necesară dezvoltării calitative a învăţământului din Moldova.

De asemenea, liderul PDM a oferit în dar liceului din Avdarmaia un computer pentru dotarea sălii de informatică.

Sursa: www.pdm.md

Mesaj de felicitare, adresat de preşedintele PDM, Marian Lupu, cu prilejul Zilei Independenţei a Republicii Moldova Un cămin studenţesc al Universităţii de Stat din Bălţi a fost renovat cu suportul PDM