Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a semnat la Moscova un acord de colaborare între Partidul Democrat şi Partidul Rusia Unită, aflat la guvernare în Federaţia Rusă

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 septembrie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova şi Partidul Rusia Unită (Единая Россия) din Federaţia Rusă au semnat un Acord de colaborare.

Acordul a fost semnat astăzi, la Moscova, de către Marian Lupu, preşedintele PDM şi Boris Grîzlov, preşedintele Consiliului Suprem al Rusiei Unite.

Boris Grîzlov a declarat că semnarea acestui Acord va contribui la aprofundarea relaţiilor de cooperare atât între cele două partide, cât la nivel de state. Potrivit oficialului rus, implementarea acestuia va duce la îmbunătăţirea relaţiilor bilaterale politice, economice etc.

La rândul său, liderul PDM, Marian Lupu, a apreciat că implementarea prevederilor acestui Acord, inclusiv prin schimb de delegaţii, va permite soluţionarea mai operativă a problemelor în relaţiile de cooperare bilaterală îmtre Moldova şi Federaţia Rusă.

Sursa: www.pdm.md

PDM va semna un Acord de colaborare cu Partidul Rusia Unită Marian Lupu: exportul de vinuri moldoveneşti în Federaţia Rusă va fi deblocat în scurt timp