Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Vitalie Vrabie este noul secretar general al PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 31 ianuarie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul Naţional Politic al Partidului Democrat din Moldova, întrunit sâmbătă în şedinţă a decis numirea lui Vitalie Vrabie în funcţia de secretar general al PDM.

Noul secretar general al Partidului Democrat a fost ministru al Administraţiei Publice Locale şi ministru al Apărării în guvernele precedente. Anterior, Vitalie Vrabie a deţinut, timp de şapte ani, funcţia de primar al oraşului Ungheni. Vrabie este membru al Partidului Democrat din 2009.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, şapte membri ai Consiliului Naţional Politic al Partidului Democrat au fost excluşi din componenţa acestei structuri. Printre aceştia se numără Oleg Serebrian, ambasadorul Republicii Moldova în Franţa şi Igor Clipiii, ambasadorul ţării noastre în Lituania, care rămân în continuare membri ai formaţiunii democrate. Funcţiile celor doi, însă, nu sunt compatibile cu funcţia de membru al Consiliului PD.

Sursa: www.pdm.md

PD a stabilit candidaturile pentru funcţiile de conducere, care-i revin în cadrul Guvernului Marian Lupu a discutat la Moscova subiectul dezvoltării relaţiilor bilaterale la nivel parlamentar