Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM Ciocana a înaintat candidaturile, din partea organizaţiei, pentru funcţiile de primari şi consilieri locali în suburbiile m.Chişinău

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Marţi, 15 martie, a avut loc şedinţa lărgită consiliului organizaţiei teritoriale a PDM din sectorul Ciocana, municipiul Chişinău, în cadrul căreia au fost examinate mai multe chestiuni organizatorice, inclusiv ce ţin de pregătirile către alegerile locale generale din 2011.

Membrii organizaţiei au audiat raportul privind bilanţul activităţii de constituire a organizaţiilor primare, inclusiv în localităţile suburbane, Budeşti, Coloniţa, Vadul lui Vodă, Cruzeşti, Tohatin, Bubuieci, fiind, totodată, trasate obiectivele pentru anul 2011.

De asemenea, în cadrul adunării generale, au fost înaintate candidaturile din partea Partidului Democrat pentru funcţia de primari şi candidaturile pentru listele de consilieri locali în suburbiile municipiului Chişinău, s.Ciocana.

Membrii organizaţiei au mai desemnat noua componenţă a Comisiei de cenzori, au decis asupra cooptării unor noi membri în componenţa consiliului organizaţiei teritoriale Ciocana şi au desemnat persoanele din componenţa consiliului organizaţiei PDM Ciocana, delegaţi în cadrul congresului organizaţiei municipale, unde vor fi aprobate listele candidaţilor electorali din partea PDM în municipiul Chişinău.

Mihai Solcan , preşedintele organizaţiei PDM Ciocana a menţionat importanţa desemnării candidaţilor, din partea PDM, la funcţia de primari şi consilieri în toate suburbiile s. Ciocana. În acest scop, el a solicitat implicarea tuturor membrilor organizaţii teritoriale. “Trebuie să asigurăm prezenţa largă a PDM, în cadrul APL municipale, pentru a putea contribui la dezvoltarea localităţilor”, a precizat Mihai Solcan.

Secretarul general al PDM, Vitalie Vrabie, a menţionat că “este foarte importantă mobilizarea tuturor forţelor partidului pentru obţinerea rezultatelor scontate în cadrul alegerilor locale generale”, dar a subliniat că “PDM optează pentru o campanie onestă, bazată pe principii democratice”.

“Scopul nostru este să promovăm pentru aceste funcţii candidaturi ale oamenilor profesionişti şi oneşti, care vor activa în interesul comunităţilor pe care le reprezintă”, a precizat Vitalie Vrabie.

Sursa: www.pdm.md

Cca 4500 de membri ai partidului Moldova Unită au anunţat aderarea la PDM Organizaţia teritorială PDM Buiucani se consolidează