Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia teritorială PDM Buiucani se consolidează

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Organizaţiei teritoriale PDM Buiucani s-au întrunit în cadrul unei şedinţei lărgite ai Consiliului local, pe ordinea de zi a reuniunii find incluse mai multe chestiuni organizatorice.

Participanţii la reuniune au audiat totalurile activităţii de constituire a Organizaţiilor primare PDM din sectorul Buiucani, mun. Chişinău; totalurile activităţii de constituire a Organizaţiilor teritoriale din localităţile suburbane; au decis cooptarea de noi membri în componenţa Consiliului de sector PDM Buiucani. În aspecial, membrii consiliului au fost informaţi despre faptul finisării activităţii de constituire a organizaţiilor primare PDM din sector şi a Organizaţiilor teritoriale din localităţile suburbane. Ca rezultat al petrecerii adunărilor în organizaţiile primare, au fost aleşi 31 de preşedinţi noi.

De asemenea, în cadrul şedinţei, a fost prezentat raportul cu privire la constituirea Organizaţiei de Femei a PDM din sectorul Buiucani. Organizaţia de femei a PDM, Buiucani a fost constituită pe 27 ianuarie 2011, în componenţa acesteia fiind 320 membri.

În contextul pregătirilor către alegerilor locale generale din 2011, consiliul organizaţiei teritoriale PDM Buiucani, a prezentat candidatureile PDM la funcţia de Primar de Truşeni şi Condriţa şi a desemnat delegaţii, din partea Organizaţiei teritoriale PDM, la Conferinţa municipală Chişinău a PDM.

Sursa: www.pdm.md

PDM Ciocana a înaintat candidaturile, din partea organizaţiei, pentru funcţiile de primari şi consilieri locali în suburbiile m.Chişinău Organizaţia teritorială PDM Centru din Chişinău se mobilizează pentru participare la alegerile locale