Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia teritorială PDM Centru din Chişinău se mobilizează pentru participare la alegerile locale

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Membrii Organizaţiei teritoriale PDM Centru din municipiul Chişinău s-au întrunit în cadrul unei şedinţei lărgite ai Consiliului local, pe ordinea de zi a reuniunii find incluse mai multe chestiuni organizatorice.

În cadrul şedinţei au fodt adoptate mai multe decizii organizaţionale importante, inclusiv cu privire la alegerea lui Liviu Oboroc în funcţia de preşedinte al organizaţiei PDM Centru, precum şi a trei vicepreşedinţi: Ana Sîrbu, Dumitru Coroi, Eugen Nichiforciuc. Dna Caşu Lilia a fost desemnată în funcţia de secretar executiv a organizaţiei primare Centru.

De asemenea, participanţii la şedinţă au decis cooptarea de noi membri în componenţa Consiliului de sector PDM Centru, modificarea componenţei Biroului Executiv al Consiliuliu de Sector PDM Centru,modificarea componenţei Comisiei de cenzori.

În contextul pregătirilor către alegerilor locale generale din 2011, consiliul organizaţiei teritoriale PDM Centru, a prezentat candidatureile PDM la funcţia de Primar de Codru şi consilieri locali, şi a desemnat delegaţii, din partea Organizaţiei teritoriale PDM, la Conferinţa municipală Chişinău a PDM.

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, present la şedinţă, a menţionat importanţa mobilizării forţelor pentru a asigura participarea activă a membrilor de partid în procesul electoral, în cadrul alegerilor locale generale din vara curentă.

La şedinţă au mai participat Vitalie Vrabie, secretarul general al PDM şi Pavel Filip, membru al consiliului executiv politic, ministrul TIC.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia teritorială PDM Buiucani se consolidează PD convoacă şedinţa Consiliului AIE