Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Conferinţa municipală a PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 aprilie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 3 aprilie 2011, în incinta Teatrului Ginta Latină şi-a desfăşurat lucrările Conferinţa Partidului Democrat din Moldova. Fiecare delegat a primit mapa în care era anunţată ordinea de zi, luările de cuvînt, regulamentul şi decizia Conferinţei. A fost prezentat raportul de activitate a organizaţiei municipale PDM de către pretorul sect.Botanica, Vladimir Guriţenco. Apoi, şi-au expus activitatea preşedinţii Organizaţiilor de Partid din toate sectoarele municipiului.

Vladimir Guriţenco a mulţumit conducerea şi colegii de partid şi şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, pe care a deţinut-o timp de 8 ani. Noua candidatură la această funcţie a fost propus Ministrul dezvoltării informaţionale RM, Pavel Filip.

Cu privire la înaintarea candidatului la funcţia de Primar al mun.Chişinău din partea organizaţiei municipale PDM, i s-a oferit cuvîntul d-lui Marian Lupu. Domnia sa a caracterizat succint activitatea d-ei Valentina Buliga, fiind înaintată la funcţia de Primar General al mun. Chişinău. Delegaţii au aplaudat şi a fost susţinută unanim. Dna V.Buliga a mulţumit pentru încrederea ce i s-a acordat şi a menţionat că va depune toate eforturile pentru a cîştiga această funcţie.

Conferinţa şi-a desfăşurat lucrările în mod organizat.

Sursa: www.pdm.md

Perspectiva tinerilor — Perspectiva Republicii Moldova Lansarea tinerilor candidaţi TD PDM Ungheni