Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mesaj de felicitare, adresat de Valentina Buliga, vicepreşedintele PDM, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 mai 2011
Partidul Democrat din Moldova

Anual, la data de 12 mai, în întreaga lume se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Asistentului Medical.

Dintotdeauna au existat persoane devotate, al căror rol în cadrul sistemului social a fost acela de a asigura bolnavilor îngrijirile de sănătate necesare. Iar activitatea asistenţilor medical, dincolo de faptul că este o meserie, este şi un stil de viaţă, o slujbă continuă în folosul bolnavului.

Omagiul adus acestei profesii nu este întâmplător. Asistenţilor medicali le revine nobila misiune de a ajuta medicii în tratarea pacienţilor şi de a uşura suferinţele acestora, fără de elei fiind de neimaginat sistemul medical al fiecărei ţări.

În pofida dificultăţilor existente în Republica Moldova, asistenţii medicali, încadraţi în sistem, demonstrează exemple de abnegaţie totală şi îşi onorează cu demnitate datoria profesională.

Sunt ferm concinsă că sarcinile de perspectivă, atât în instituţiile publice medicale din municipiul Chişinău, cât şi din întreaga ţară, sunt modernizarea sistemului de sănătate şi crearea condiţiilor mai bune de activitate pentru lucrătorii din domeniu. Or, atingerea acestui scop ţine de angajamentul şi responsabilitatea fiecărui din noi.

În numele Partidului Democrat, dar şi al meu personal, Vă adresez sincere urări de sănătate şi putere de muncă pentru a face faţă şi mai departe problemelor viitoare!

Cu respect,
Valentina Buliga
Vicepreşedinte PDM

Sursa: www.pdm.md

Cca 300 de veterani ai celui de-al doilea Război Mondial au participat, astăzi, 9 mai, la o întâlnire cu preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu Mesaj adresat de Valentina BULIGA cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei