Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Minicampionatul de kickboxing

|versiune pentru tipar||
PDM / 17 mai 2011
Partidul Democrat din Moldova

Sâmbătă, 14 mai, Stadionul UTM, str. Studenţilor, a avut loc minicampionatul de kickboxing, la categoria 41, 61 şi 71 kg. La eveniment au participat aproximativ 250 depersoane. Acţiunea a fost organizată de către Organizaţia de Tineret a municipiului Chişinău în colaborare cu Liga Studenţilor Democraţi.

Preşedintele Tineretului Democrat, Victor Zubcu, a dat startul minicampionatului de kickboxing, dorind participanţilor mult succes şi curaj. Preşedintele TD a mai adăugat că există deja o practică în cadrul organizaţiei de tineret de a organiza astfel de evenimente sportive.

Cu un mesaj de încurajare şi susţinere a luptătorilor a venit candidatul PDM la funcţia de primar general,dna Valentina Buliga.

V. Buliga a menţionat rolul important al tinerilor, precum şi importanţa sportului în viaţa lor. Potrivit candidatului PDM la primar general, sportul este vital pentru tineri şi imperios necesar pentru orice vârstă. Din păcate tinerii de astăzi beneficiază de foarte puţine terenuri de sport şi de o atenţia scăzută din partea autorităţilor. Prin urmare, una din principalele priorităţi a ofertei pentru tineret a candidatului PDM la funcţia de primar general al mun. Chişinău este:a venit timpul catinerii să ducă un mod sănătos de viaţă, să beneficiezede terenuri moderne de sport, de spaţii de agrement în parcurile din capitală, definanţarea acestui domeniu din partea autorităţilor locale, etc.

La sfârşitul concursului participanţii au fost premiaţi cu medalii, diplome şi suport financiar, de către Igor Usturoi, preşedintele organizaţiei municipale a Tineretului Democrat. Acesta le-a doritsă înregistreze rezultate cât mai bune atâtpe plan naţional, cât şiinternaţional.

La fel, preşedintele Ligii Studenţilor Democraţi, Artiom Guşan, a menţionat că acest gen de sport necesită mult efort, curaj şi voinţă.

Sursa: www.td.md

Bunăstare şi Influenţă pentru TINERI. Manifestul Politic TD-CHIŞINĂU Vizita lui Vladimir Plahotniuc în Republica Lituania