Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tineretul Democrat promovează cultura politică în rândul studenţilor

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 martie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Pe 3 martie, în incinta Universităţii din Cahul, s-a desfăşurat Târgul Organizaţiilor de Tineret a Partidelor Politice. Evenimentul a adunat organizaţiile de tineret a partidelor politice din Moldova, printre care cea a Partidului Democrat din Moldova, care au avut posibilitate să prezinte formaţiunile din care fac parte studenţulor de la Universitatea din Cahul şi au atras membri şi simpatizanţi.

În cadrul activităţii s-a desfăşurat şi o competiţie la capitolul numărului de oameni cooptaţi. Cele mai bune rezultate le-a înregistrat Tineretul Democrat, organizaţia de tineret al Partidului Democrat din Moldova, care a înregistrat un scor de peste 700 de susţinători şi noi membri.

Târgul Organizaţiilor de Tineret a Partidelor Politice este organizat cu scopul de a-i familiariza pe tineri cu formaţiunile politice existente în Republica Moldova, precum şi pentru dezvoltarea organizaţiile de tineret a partidelor.

“Impresiile lăsate de târg au fost bune, deoarece organizarea unor astfel de evenimente ne oferă posibilitatea de a promova, în spiritul unei competiţii oneste, cultura politică prin rândul studenţilor. Am pus accentul pe calitate şi consider că acest număr de membri şi simpatizanţi este unul bun pentru a continua lucrul prin universităţi”, a declarat Preşedintele Ligii Studenţilor Democraţi, Adrian Buligari.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Problema transnistreană poate fi rezolvată doar cu implicarea părţilor terţe Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, a solicitat sprijinul CE în eliberarea primarului şi consilierului din Corjova