Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mai mulţi consilierii de la Călăraşi au aderat la Partidul Democrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 iulie 2011
Partidul Democrat din Moldova

La Partidul Democrat au aderat 4 membri ai organizaţiei teritoriale Călăraşi a Partidului Republican din Moldova şi un membru al Partidului Creştin Democrat din Moldova.

“Partidul Democrat este unul organizat şi competent, care îşi asumă responsabilitatea în organizarea şi conducerea teritorială” a declarat preşedintele organizaţiei teritoriale a PDM, Vasile Timofti pentru ziarul “Timpul”, iar “pentru o colaborare mai fructuoasă la nivel local, 5 consilieri în consiliul raional Călăraşi: Ilie Rău, Mihail Tambur, Vasile Raţă, Victor Railean şi Coscodan Veaceslav, au decis să aducă aportul la organizarea mai eficientă a raionului.”

În urma alegerilor din 5 iunie PD a obţinut 7 mandate de consilieri în Consiliul Raional Călăraşi (CRC), PLDM — 9 mandate, PCRM — 7 mandate, PL — 5 mandate şi PPCD — 1 mandat, iar Partidul Republican a obţinut 4 mandate de consilieri. După aderarea celor 5 consilieri, Partidul Democrat deţine 12 mandate de consilieri în CRC.

Sursa: www.pdm.md

Declaraţiile unui grup de deputaţi ai fracţiunii PDM PDM condamnă încercările de a discredita procesul de aderare la PDM a consilierilor locali, în special în raionul Nisporeni