Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii democraţi au plantat trandafiri de Ziua Naţională pentru Înverzirea Plaiului

|versiune pentru tipar||
PDM / 1 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat din Moldova a desfăşurat sîmbătă, 29 octombrie 2011, de Ziua Naţională pentru Înverzirea Plaiului, acţiunea “Trandafiri pentru oraşul tău”.

Plantarea trandafirilor în parcurile şi aleele capitalei este o acţiune tradiţională, trandafirii fiind simbolul partidului, dar şi al prietenei, dragostei şi a sincerităţii. Această acţiune are drept scop mobilizarea locuitorilor pentru salubrizarea şi amenajarea oraşului. Ideea a apărut cu cîţiva ani în urmă, cînd un grup de tineri din Rezina au amenajat un lot din parcul central al oraşului, plantînd un număr mare de trandafiri . Locuitorii oraşului au fost surprinşi de această acţiune originală şi frumoasă şi au salutat această iniţiativă ecologică.

Tinerii democraţi desfăşoară deja de 2 ani această acţiune. Trandafirii sunt plantaţi pe aleea de pe bd. Gr. Vieru, sec. Rîşcani. Anul acesta am mers în acelaşi loc pentru a continua acţiunea demarată anul precedent. Bucuria a apărut pe feţele noastre cînd am văzut trandafiri înfloriţi în plină toamnă. Nu există emoţii mai frumoase şi mai puternice de apreciere, de admiraţie a activităţii care a dat rezultate.

Anul acesta tinerii care au participat la această activitate au demarat o campanie naţională de plantare a trandafirilor în oraşele R. Moldova “Trandafiri pentru oraşul tău”. Tinerii democraţi pledează pentru o atitudine responsabilă faţă de păstrarea curăţeniei şi îngrijirii oraşului natal.

Sursa: www.td.md

Petrecere cu ocazia sărbătorii de Halloween Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova