Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

În legătură cu hotărârea pronunţată astăzi de către Judecătoria Rezina privind legalitatea alegerii consilierului PDM, Eleonora Graur, în funcţia de Preşedinte al raionului Rezina, Serviciul de presă al PDM ţine să precizeze:

“Unele medii de informare interpretează eronat situaţia de la Rezina, de aceea, subliniem că doamna Eleonora Graur este în continuare Preşedinte al raionului.

Contestarea procedurilor de alegere este un procedeu firesc, care a avut loc şi în alte raioane cu finalitate diferită. De exemplu la Orhei, unde preşedintele este din partea PLDM, prima instanţă a respins o cerere depusă în condiţii similare. Constatăm că se judecă diferit în funcţie de raion.

În cazul de la Rezina este vorba doar de prima instanţă, a cărei încheiere va fi contestată, şi urmează să vedem care va fi decizia definitivă.

Partidul Democrat consideră important ca preşedintele raionului, în pofida oricăror contestări, să beneficieze de suportul majorităţii în Consiliul raional. Şi mai bine ar fi ca forţele politice să ajungă la o conciliere în ceea ce priveşte puterea nou formată la nivel local.”

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi au plantat trandafiri de Ziua Naţională pentru Înverzirea Plaiului Campionatul de minifotbal “Ungheni — capitala tineretului democrat”