Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Campionatul de minifotbal “Ungheni — capitala tineretului democrat”

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 noiembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Duminică, 13.11.2011 Organizaţioa de Tineret PDM Ungheni a organizat campionatul de minifotbal “Ungheni — capitala tineretului democrat”. Competiţia s-a desfăşurat pe stadionul raional Ungheni.

Campionatul de minifotabal a fost deschis de Preşedintele PDM Ungheni, Petru Langa, Preşedintele TD Ungheni, Vlad Negară şi Secretarul-executiv PDM, Racoviţă Mihai. Reprezentanţii Partidului Democrat au adus mulţumiri participanţilor la acest eveniment. Ei au îndemnat tinerii să practice activ un sport dinamic, deoarece sportul reprezintă un mod de viaţă sănătos şi dezvoltă spiritul de echipă, toleranţa şi perseveranţa.

În cadrul competiţiei au participat echipe din or. Ungheni şi din satele Manoileşti, Petreşti, Pîrliţa, Buşila, Chirileni, Semeni, Unteşti, repartizate pe 2 categorii de vîrstă: seniori şi juniori.

Susţinătorii echipelor şi spectaorii din tribune au fost martorii unor faze spectaculoase şi a unor momente memorabile.

În urma competiţiei foarte strînse la categoria de juniori echipa satului Manoileşti a reuşit o victorie frumoasă în faţa echpei Liceului Teoretic “Mihai Eminescu”. În finala mică pentru poziţia a 3-a s-a clasat echipa satului Petreşti, respectiv pe locul 4 s-a plasat echipa din satul Pîrliţa. La juniori Cupa Tineretului Democrat a revenit jucatorilor înflăcăraţi din s. Buşila. Locurile 2 şi 3 au revenit Liceului “A. S. Puşchin” şi Şcolii Sportive din or. Ungheni.

În pofida frigului de afară, la campionat au participat peste 200 de spectatori şi suporteri. Aceştia au fost surprinşi de nivelul de organizare a evenimentului şi au recomandat să se organizeze activităţi sportive de mai multe ori pe an !

Sursa: www.td.md

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova Ziua Internaţională a Studentului printr-un campionat la mini-fotbal